sitemap vacatures nieuws
 
 
Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Onze vakmensen zorgen voor een professionele plaatsing van uw dak. Wij beschikken over de nodige vakkennis om alle werken in de perfectie uit te voeren.
 
 

DuPont beschermt gebouwen en hun gebruikers met het uitzonderlijke, spitstechnologische DuPont™ Tyvek®. De producten van DuPont dragen ook zorg voor het milieu van onze toekomstige generaties: Tyvek® voor dakbedekking en gevelbekleding zijn twee uiterst doeltreffende producten die het energieverbruik inperken, de verwarmingskosten drukken alsook de uitstoot van broeikasgassen in de atmosfeer terugdringen, zodat wordt bijgedragen tot de bescherming van ons leefmilieu.

website: Tyvek.be

 


Isotherm® is het kant-en-klaar sarking daksysteem waarmee het dak in één fase wordt opgebouwd en geïsoleerd. De panelen zijn samengesteld uit een hoogisolerende Polyurethaan kern, een 100% ALU- cachering en een geïntegreerde metalen panlat.

website: Isotherm-benelux.be


 


ExtruBit® ECB is een dak –en waterdichtingsmembraan van Ethyleen – Copolymeer – Bitumen met interne glasvlieswapening. Het bestaat uit polyethylenen en een speciale bitumensoort. Hierdoor is ExtruBit® compatibel met traditionele bitumineuze materialen, wat het ook voor renovatie uiterst geschikt maakt.

website: Extrubit.be

 


In België is Koramic als enige producent van kleidakpannen marktleider en brengt daarnaast een uitzonderlijk ruim gamma pannen op de markt onder de merknamen Pottelberg, Narvik, Janssen-Dings, Bisch, Migeon en Aleonard. Dit gamma omvat maar liefst 23 verschillende modellen pannen in meer dan 50 kleuruitvoeringen.

website: Koramic.com

 


Complementair aan zijn gamma leien, betonpannen en golfplaten slaagt Eternit erin om samen met deze kleitegelpannen en keramische dakpannen, het meest brede productengamma op de markt te brengen. Eternit is een trendsetter te zijn van duurzame en milieuvriendelijke dak- en gevelproducten.

website: Eternit.be

 


Daklicht brengt 3 keer meer licht dan verticale beglazing, creëert een vrije, open sfeer en maakt alles licht. Marktleider Skylux heeft een gamma van meer dan 135 afmetingen: rond, vierkant of rechthoekig, glashelder, opaal of heatstop, bol- of piramidevorm, e.a.

website: Skylux.be

 
   
 
 
  meer dan 25 jaar ervaring
  erkend Isotec-plaatser
  deskundig advies
  gratis prijsopgave
  premieberekening op maat
  dakstudie met warmtecamera
   
 
 
  Ontdek hier hoe u uw investering in slechts enkele jaren terugverdient!  
 
   
 
 
  Klik op de kaart om te zien of wij ook in uw regio actief zijn  
 
 
 
 
 
 
     

Nogmaals bedankt met de professionele aanpak van de werken. Het dak ligt er zeer mooi bij. Wij zijn zeer tevreden. Onze groeten nog aan de ploeg.

 
  Meurs - Zoersel_

Wij willen U en de ploeg die ons dak gerenoveerd heeft nogmaals danken voor de zeer snelle en degelijke uitvoering. Ook al was het weer niet optimaal, toch is het dak zeer snel geïsoleerd en vernieuwd met Isotec zonder dat wij binnen in huis enige problemen hebben ondervonden.

 
  De Geyter- Vaalbeek_  
 
 
         
Onze regio's
-------------------
  Onze specialisaties
-------------------------------------------------------
  Sarking Solutions
------------------------------


Antwerpen
Limburg
Vlaams Brabant
Oost Vlaanderen
Brussel
Wallonië
Nederland
 


Sarking dakisolatie
Bovendaks isoleren van hellende daken
Hellende daken met dakpannen isoleren
Geïsoleerde hellende daken met leien bekleden
Daken en gevels isoleren en met zink bekleden
Hellende daken en muren met zink staande naad
Renovatie daken isoleren
Nieuwbouw daken isoleren
Lage energie en passiefbouw
Luchtdichte sarking daken

 


Bevrijdingslaan 49
2450 Meerhout

Tel: 0477 805 553
info@sarkingdakisolatie.be

Openingsuren :
Maandag tot vrijdag
8.00 u tot 12.00 u
12.30 u tot 16.30 u