sitemap vacatures nieuws
 
 
Sarking solutions is gespecialiseerd in de plaatsing van sarking dakisolatie. Wij isoleren hellende daken langs de buitenzijde, perfect, kwalitatief én zonder koudebruggen.
 
 

Sarking Solutions voert steeds dakinspecties uit, waarbij de huidige staat van uw dak wordt vastgesteld en de bouwkundige details worden beoordeeld.
 

Daarnaast vindt onderzoek plaats naar vervuiling en mechanische beschadigingen. Wanneer wij een dak inspecteren brengen wij steeds in beeld hoe het met de isolatie gesteld is van het dak of de gevel. We nemen met de thermografische camera enkele beelden zodat we een beeld krijgen hoe het met de isolatie gesteld is, en waar zich koudebruggen en of bouwknopen voordoen.

Sarking Solutions informeert u vervolgens over mogelijkse gebreken en de te nemen maatregelen, en voorziet in een nauwkeurig omschreven offerte van de noodzakelijke werkzaamheden.

 

Sarking Solutions streeft ernaar duurzame en economische oplossing op maat aan te bieden. Een juiste keuze van materialen (bv: isolatiemateriaal) maakt dat u jaarlijks energie bespaart en tevens recht heeft op energiepremies en fiscale voordelen. Bij elke offerte voorzien wij een uitgebreide studie van de voordelen en premies die u bekomt, alsook de terugverdientijd van uw investering. Bij elke dakinspectie geven we a.h.v. beelden van onze warmtecamera aan in welke mate het dak geïsoleerd is en waar mogelijkse lekken en koudebruggen zich bevinden.
 

Bij Sarking Solutions gaan we er vanuit dat het bedekken van daken en gevels vraagt om maatgerichte oplossingen. Geen enkel project is immers hetzelfde


Nieuwbouw of renovatie, klein of groot, traditioneel of innovatief: elk project verlangt een eigen aanpak. Wij hebben de know-how in huis om voor elk project de juiste oplossing en toepassing aan te bieden. Een juiste productkeuze in combinatie met een goede en efficiënte plaatsing is de sleutel tot succes.

Wenst u de totale kostprijs te drukken door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren? Wij staan hiervoor absoluut open. Indien u bijvoorbeeld zelf zou instaan voor de afbraakwerken, dan trekken wij deze post graag voor u uit de offerte.
 


 

Sarking Solutions is een innovatieve onderneming. Innoveren stellen wij echter niet gelijk aan experimenteren. Wij maken dan ook enkel gebruik van producten die beschikken over een ATG-keurmerk of CE-markering. Dit geeft u de garantie dat uw project uitgevoerd wordt met kwalitatieve, duurzame producten die uitvoerig getest zijn. Onze ploegen worden uitvoerig begeleid en opgeleid. Wij zijn erkend en gecertifieerd door de fabrikanten van de producten waar we mee werken.

 

Wij streven in ons werk continu naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel bij de voorbereiding en advisering als de uitvoering en de nazorg. Dit vertaalt zich zowel in de keuze van de materialen als in de plaatsing ervan. De kwaliteit van onze materialen staat synoniem voor duurzaamheid van uw dak en onze dakwerkers staan steeds garant voor een perfecte uitvoering.  Als klant geniet u van een officiële garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken.
 
 
   
 
 
  meer dan 25 jaar ervaring
  erkend Isotec-plaatser
  deskundig advies
  gratis prijsopgave
  premieberekening op maat
  dakstudie met warmtecamera
   
 
 
  Ontdek hier hoe u uw investering in slechts enkele jaren terugverdient!  
 
   
 
 
  Klik op de kaart om te zien of wij ook in uw regio actief zijn  
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
         
Onze regio's
-------------------
  Onze specialisaties
-------------------------------------------------------
  Sarking Solutions
------------------------------


Antwerpen
Limburg
Vlaams Brabant
Oost Vlaanderen
Brussel
Wallonië
Nederland
 


Sarking dakisolatie
Bovendaks isoleren van hellende daken
Hellende daken met dakpannen isoleren
Geïsoleerde hellende daken met leien bekleden
Daken en gevels isoleren en met zink bekleden
Hellende daken en muren met zink staande naad
Renovatie daken isoleren
Nieuwbouw daken isoleren
Lage energie en passiefbouw
Luchtdichte sarking daken

 


Bevrijdingslaan 49
2450 Meerhout

Tel: 0477 805 553
info@sarkingdakisolatie.be

Openingsuren :
Maandag tot vrijdag
8.00 u tot 12.00 u
12.30 u tot 16.30 u